Jaibaná - Ricardo Ramos - London Fashion week 2013


La primera seu de la lògia francmaçona de Londres amb la seva històrica façana que data del 1788-1789 , avui dia seu dels glamuros Grand Connaught Rooms a Covent Garden , va acollir la presentació de la col · lecció Primavera -Estiu 2014 del dissenyador Colombo -Espanyol Ricardo Ramos titulada " Jaibaná ", fent part de la selecció de dissenyadors de Fashions Finest Off Schedule Shows London Fashion Week setembre 2013 .


Fran Hales-London


La col · lecció inspirada en la pintura corporal Kipará , art tradicional de les comunitats indígenes Emberá de Colòmbia , va presentar una línia portable i minimalista per a dona i home , on napes i cuirs extra fins encunyats a laser , sedes , cotons i denim transportaen l'univers Emberá a una interpretació contemporània d'aquest antic art de pintura corporal .

Fran Hales-London




Ramos també presentà en aquesta ocasió els seus propis dissenys de sabates per dama , acuradament realitzats per Izza Serrano a Bucaramanga - Colòmbia , i una selecció d'articles de joieria tribal fets per Amado Ariza a Bogotà - Colòmbia .


Fran Hales-London

En el càsting intercultural i multiracial , amb representacions de tipus de bellesa de tots els continents , l'anglesa Lucy Clarvis destacar en el xou amb el seu treball com a model i com a ballarina , al ritme de la música del colombià Luis Fernando Franco realitzada amb antigues ocarines precolombines colombianes .

Fran Hales-London

Compradors i clients de Turquia , Alemanya , Rússia i Regne Unit van arribar a Londres per atendre la presentació de Ricardo Ramos , i van deixar el lloc molt complaguts amb la seva col · lecció.



Fran Hales-London


Aquest any Ricardo Ramos va ser convidat amb el seu col · lecció " Jaibaná ¨ PV2014 a la International Footwear and Leather Show a Bogotà / Colòmbia , com a convidat estrella per a l'obertura de la fira el passat 30 de juliol on va comptar amb una molt bona critica gràcies a la impecabilitat en l'execució de les peces i l'excel lent qualitat dels materials, a més Ramos ha començat importants col · laboracions amb la indústria del calçat a Colòmbia .

Fran Hales-London


Ramos continuarà fent les seves col · leccions i presentant-les com és habitual en diversos esdeveniments internacionals .

Fran Hales-London


 Per al futur immediat , Ricardo Ramos començarà el 30 de setembre un grau de quatre anys en Restauració i Conservació de Béns Culturals amb especialitat en Tèxtils i Indumentària , aquests estudis són presencials i els realitzarà en la Confederació d'Escoles de Belles Arts  i Disseny de Castella i Lleó a Espanya . 

Fran Hales-London


Art tradicional, pintura corporal Kipará




Comentaris