Ricardo Ramos - "Santas" MBFW

Ricardo Ramos va presentar, amb gran éxit, la seva última col · lecció "Santes" P / E 2013 en el context de la passada edició de Mercedes-Benz Berlin Fashion Week amb la col · laboració de l'Institut Ibero-Americà de Berlín (IAI). El Kunstgewerbemuseum (Museu d'Arts Decoratives), ubicat al Kulturforum i en l'actualitat tancat per renovació, va obrir les seves portes durant un dia per a la presentació de Ramos a una seleccionada audiència internacional de la indústria de la moda.
  
 Getty Images

La col · lecció inspirada en el llegat tradicional tèxtil colombià, va mostrar una profusió de volums arquitectònics estructurats amb plecs i també amb profusió de volants i boleros; peces 
construïdes amb teixits elaborats en telers manuals amb fibra de jute, cotó, seda i fils de coure en tonalitats que variaven del blanc trencat als colors terra, barrejats amb els de colorits dissenys geomètrics de les Molas Kuna.

 
 Getty Images 

Els teixits de teler manual s'han realitzat en col · laboració amb la dissenyadora tèxtil colombiana Dilia Suarez / Bogotà.

  
 Foto:Martin Pelzer  
Destacà la col · lecció càpsula de roba de bany, els dissenys de Ricardo Ramos han estat realitzats en col · laboració amb la marca colombiana Magento i Amarillo, or mat, plata mat i color pell són els colors dels vestits de bany d'inspiració esportiva de Ramos, accentuats amb franges estratègiques per redefinir la silueta femenina.
 Foto:Martin Pelzer 
  
Les models es van presentar caminant pausadament i posant en podis per a l'audiència, amb una banda sonora del músic colombià Luis Fernando Franco, que pertany a "Ekos", el seu més recent treball amb ocarines. La col · lecció va estar complementada amb sabates esportives de la signatura Nao del Brasil / Berlín, joies xamàniques per Amado Ariza / Colòmbia i les ulleres més avant garde de la signatura Ic! Berlín.


 Foto:Martin Pelzer                                       Getty Images
La ballarina i model anglesa Lucy Jane Clarvis delecto als presents amb bufons moviments de fusió ballet-cumbia en puntes, en aquesta ocasió Ricardo Ramos ha col · laborat amb l'agència de models Unique Personalities de Berlín i dels seus models va ser Anna: la jove calba i de tors tatuat, que atrapo l'atenció de l'audiència en vestit de bany i un vestit estructurat amb volants.

 Foto:Martin Pelzer  

 El toc "fetish" presentat per Anika Laufer, la rossa musa i model de l'escena de la moda fetitxe de Berlín, va aparèixer usant una braga tipus "culotte" en làtex negre complementat amb un top de serrells en macramé i fet amb colorides moles i fines cadenes de plata

  
   Revista Grazia per cortesia de Mercedes Benz/IMG 
Al final del xou un look d'inspiració xamànica compost per un vestit estructurat amb plecs i una peça de cap amb plomes de Jackie Taylor per Ricardo Ramos atrapo l'atenció del públic de manera immediata.
 
    Getty Images  

Perruqueria per Hernán Melgarejo, Maquillatge per Nicole Constança Murek i Petersen Marvin, càtering d'entre bastidors per La Arepería / Berlín.

 Foto:Martin Pelzer  

Aquesta ha estat per a Ricardo Ramos la seva quarta participació consecutiva en el calendari oficial de la Setmana de la Moda de Berlín amb les seves col · leccions conceptuals, inspirades en el llegat cultural i la tradició aplicats a la moda. 

 Honey Gueco


Honey Gueco


Honey Gueco

Honey Gueco

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada