IC! Berlin shades. Ricardo Ramos

El millor de les setmanes de la moda i de les desfilades de moda, són els regals. OMG! De vegades les invitacions mateixes son unes obres de art  i els accessoris amb els que els dissenyador volem premiar als seus convidats son autentiques meravelles to die for! 

instagram: atmartyn
IC! Berlin shadesanorac de plomes Moncler  i jersei de llana gruixuda amb coll oversize H&M.

A la Nena  Nova a l’Oficina l’ha arribat un regal des de Berlín, des de la setmana de la moda de la capital berlinesa. El dissenyador  Ricardo Ramos de León, ha regalat a tots els bloggers que el segueixen unes ulleres de sol de la setmana de moda de Berlín. Unes autèntieus IC! Berlin.

IC! Berlin shades, jersei dels 80 amb màniga ratpenat i aplicacions metàliques d'Stella McCartney.

Els blocs de moda i els  bloggers, estan molt de moda - OMG! al món de la moda. OMG! Molts blogger han tornat celebrities els mateixos i moltes celebrities tenen els seus propis blocs. 


IC! Berlin shades, jersei dels 80 amb màniga ratpenat i aplicacions metàliques d'Stella McCartney.

Molt  dissenyadors donen suport  als bloggers i  no nomes els volen als seus  shows sinó que  plenament conscients d'aquest fenomen i de la importància del món blogger, els donen tracte preferent. En Ricardo Ramos, es un d’aquest.  No podem estar més contents! Gràcies Ricardo!


Aqui mostram una foto d’en Ricardo Ramos León, disseynador colombià i espanyol de gran èxit i presència constant a les diferents venues internacionals de la moda; on el passat octubre  va ser premiat com un dels tres guanyadors de la Fundació Re-Act, amb la seva col·lecció "Reconstructing Klederdracht" en el marc del Fashion Philosophy Fashion Week Poland a la ciutat de Łódź, Polònia.

Aqui teniu un video d'aquesta col·lecció

Comentaris